October 19, 2010

Enter our Free giveaway and WIN a free KARMA dress!




Yes people it's that time again.... FREE STUFF! and who doesn't like free stuff yeah?
... and this time we have brought you the most loved brand of Pakistan, KARMA!

Win yourself a a gorgeous Karma ensemble in the 'Style Stripped LOVE Karma' Competition.



I know we all hate rules so it's super simple!
  1. Join our Facebook Page, Click Here.
  2. Comment on THIS post with your Name (as on Facebook) and Email address so we can Hola at Ya when you winnnn!!!
  3. ... and answer this simple question:
How many posts have been made about Maheen Kardar ( of Karma) on your favorite blog, Style Stripped?

GOOD LUCK!

- Make sure the Name you join our FB Group with AND the name you provide us when you comment on this post is THE SAME. If your already a member of the FB Group, Please provide your name.
-Your comment on this post should include: Your name, Email address AND the answer to the question above.
- The last decision will be of the Blog and Designer.
- If two readers have the same answer than whoever has answered first will win.



UPDATE: guys please put just ONE DIGIT as your answers, comments with explanation will not be posted or/and considered.



38 comments:

  1. Maryam Iqbal,
    maryam-iqbal@hotmail.com,
    numerous blogs, more than 20.

    ReplyDelete
  2. yah manyu times...bags n dresses n fr styling....
    well i feel 15 plus times


    ghazala taqee
    gtaee2001@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. mak potter
    makdamonster@gmail.com
    12 times

    ReplyDelete
  4. Safa Masood
    connect2safa@hotmail.com
    quite many, above 22

    ReplyDelete
  5. Ayesha Saeed
    as.sheikh14@gmail.com
    10 posts.. and i think just one with her name in it.

    ReplyDelete
  6. Fatima Shafiq

    delicate_mee@hotmail.com

    And..My answer is 11, in which Maheen Kardar is there:)

    and the 12th post of Maheen Kardar is that of the competiton:)

    ReplyDelete
  7. Name: Amman Khan
    Email: ammankhan@live.co.uk
    Answer: Five posts were made about Maheen Kardar but she was mentioned in a total of nine posts including the one about this competition.

    ReplyDelete
  8. Imrana Khera
    RememberingtheIndus AT gmail DOT com

    Answer: 13

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Email: akhtar.sadia@gmail.com

    Name: Sadia Ammar

    Answer: 13

    Thanks!

    ReplyDelete
  11. Name Anum Tariq Sharjeel
    Email silkfire19@gmail.com
    Answer 13

    ReplyDelete
  12. Zainab Zahid Khawaja
    Khawaja.zainab@gmail.com
    Answer:9

    ReplyDelete
  13. Name: Noor Fatima
    Email: noorfatima559@yahoo.com
    Answer: 6, including the karma free giveaway post.

    ReplyDelete
  14. Name; Noor Fatima
    Email: roseypink559@hotmail.com
    Answer; There are *6* posts of Maheen kardar and there are *14* posts titled as those of Karma.

    ReplyDelete
  15. Nadiya Iqbal Khan
    nadiyaiqbal@gmail.com
    Answer: More than 15

    ReplyDelete
  16. Name: Nimra
    Email:nimra_mateen@yahoo.com
    Answer: There are *6* posts of Maheen kardar and there are *14* posts titled as those of Karma.

    ReplyDelete
  17. Name; faiza Ghazanfar
    Email: gaziaf@live.com
    Answer; only one time MAHEEN KARDAR'S name is mentioned.rest of the posts have KARMA collectively.

    ReplyDelete
  18. Annie Shah
    silentknows@hotmail.com

    2 tomes Maheen kardar and 2 time maheen

    ReplyDelete
  19. Sobii Saleem.
    sob_saleem@hotmail.com.
    6.

    ReplyDelete
  20. mohsina mughees
    mohsina_mughees@hotmail.com
    answer : more than 10

    ReplyDelete
  21. 8 times......including this one.....otherwise 7 :)

    Tabinda Shahid
    tabbz_86@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. Yusra Alvi
    yusra1989@gmail.com

    Ans: 12 times

    ReplyDelete
  23. Farah Qureshi
    farahkq@gmail.com
    almost 2 times

    ReplyDelete
  24. OMG!! this *Nimra* whose blogger name is *honey* has copied my answer word to word. this is CHEATING! I check this blog everyday.

    ReplyDelete
  25. Uzma Salman
    uzmasalman_765@hotmail.com
    Answer: 9

    ReplyDelete
  26. Uzma Salman
    uzmasalman_765@hotmail.com
    Answer: 9

    ReplyDelete
  27. Tanya Ahmad

    tanyaahmad@hotmail.com

    Answer: 11

    ReplyDelete
  28. farah awan

    fb profile : FДяДӇ ДwДЍ

    farah.awan@hotmail.com

    answer: 23

    ReplyDelete
  29. Tanya Ahmad

    tanyaahmad@hotmail.com

    Answer: 11

    ReplyDelete
  30. Name: Nida Tameezuddin
    Email: nida128@hotmail.com
    answer: 7

    ReplyDelete
  31. Name: Halima Bano- Muzzammil
    Email: new_cbm@yahoo.com
    Answer: 10

    ReplyDelete
  32. name : madiha javed
    email : maz.maddy@gmail.com
    Answer : 7

    ReplyDelete
  33. name-ainee khan
    email-ainee_e@live.com
    answer-7
    fb account - http://www.facebook.com/samaa.khan
    joined your fb page

    ReplyDelete
  34. name-ainee khan
    email-ainee_e (at) live (dot) com
    answer-7
    fb account - http://www.facebook.com/samaa.khan
    joined your fb page

    ReplyDelete
  35. NAME:Sabeen Waqar
    swnaseer@gmail.com answer is 22

    ReplyDelete
  36. Falak Omer
    persian.billi@gmail.com
    Answer: 6

    ReplyDelete
  37. Talha Bhadelia
    talhabhadelia@hotmail.com

    9

    ReplyDelete
  38. Noor Fatima
    roseypink559@hotmail.com
    Answer:6

    ReplyDelete

Note: Comments are held for moderation and will not appear immediately upon submission. Inappropriate comments will be deleted. External Links not allowed.